Sebelum kami nak kongsikan perkara menarik ini dengan korang semua, nak tanya dulu. Pernah tak sebelum ni masuk Watsons untuk beli barang kelengkapan diri lepas tu nampak ada potongan harga banyak-banyak?

Mesti korang perasan,kan? Ha, kalau nak tau sebenarnya kebanyakan potongan harga yang korang tengok tu adalah untuk ahli kelab Watsons sahaja. Kadang-kadang potongan harga mereka memang tak masuk akal tapi yang untungnya kita sebab dapat jimat banyak.

Tapi sekarang musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), mana boleh keluar rumah,kan? Jangan risau, bagi korang yang belum pernah daftar lagi, korang boleh daftar secara online.

Dan perkara pertama korang dapat setelah daftar secara online (dengan bayaran RM10), korang akan dapat 2,000 mata (points) sebagai ganjaran. Korang boleh gunakan mata ini nanti untuk beli barangan secara online – kan dah senang nak shopping, betul tak?

Kelebihan kedua pula, setiap hari Rabu siap dapat tambahan 10% potongan harga (hanya melalui aplikasi Watsons di telefon pintar). Manalah tahu gaji masuk sebelum Rabu, boleh rancang siap-siap nak beli apa. Banyak tu boleh berjimat.

Jangan bertangguh lagi nak daftar secara online, klik saja link atau gambar di bawa ini dan ikut arahan seterusnya – https://bit.ly/2y01Z2b

Semoga kita musibah yang menimpa seluruh dunia ini akan cepat pulih. Kami yakin ramai yang rindu nak jalan pusing-pusing dalam Watsons sambil bawa raga tu. Apa pun, jagalah kesihatan dan lupa cuci tangan selalu ya! #WatsonsHereForYou #WatsonsMalaysia