Lelaki dan game memang tak dapat dipisahkan lebih-lebih lagi terdapat pelbagai jenis game secara online yang mudah diakses menggunakan telefon bimbit.

Seorang lelaki sanggup menghalau isterinya keluar dari rumah hanya kerana isterinya menjual pencapaian dalam game yang dimain oleh suaminya.

BACA: Potong Tangan Isteri Kerana Cemburu

Sumber dari dageeks.com

Wanita berasal dari Kuala Lumpur yang tidak mahu dikenali berusia 25 tahun itu menceritakan mengenai ketagihan suaminya yang gemar bermain game hingga mengabaikannya dan anak perempuan mereka berusia tiga tahun.

Enam tahun lalu, mereka berkenalan melalui seorang kenalan dan kemudiannya berkahwin. Dua tahun lalu, suaminya yang juga berusia 25 tahun itu mula bermain game dipanggil Arena of Valor.

Pada mulanya, si isteri cuba untuk bermain game yang sama dengan suaminya tetapi dikritik kerana tidak pandai bermain dan suaminya mula bermain dengan pemain-pemain lain.

Suaminya yang sering pulang lewat menyebabkan dia menjual pencapaian pemain dalam game tersebut dengan harapan suaminya akan berhenti bermain permainan dalam talian itu tetapi sangkaannya meleset.

Dia dihalau keluar dari rumah mereka sebaik saja suaminya mengetahui dia telah menjual pencapaian pemain yang dikumpul.

Mungkin mereka bertindak mengikut perasaan tanpa berbincang hingga menyebabkan perbalahan antara suami isteri. Setiap perkara boleh dibawa berbincang jika anda tidak terlalu ikutkan perasaan marah.

ARTIKEL BERKAITAN:
Duduk Di Hutan Sebab Tak Tahan Isteri Bebel
Lewat Hidang Makan, Suami Tembak Isteri

Jangan lupa untuk ikuti kami di Facebook dan Instagram

Pecah Perut Makan Western Dalam Dulang Ni!!