Seperti diketahui, Hello Kitty Carrier telah pun dilancarkan secara rasmi pada jam 10 pagi, semalam. Malah, tular foto Hello Kitty Carrier di media sosial. Sana sini netizen kongsikan foto set khas daripada McDonald’s itu.

Malah, ramai yang sanggup beratur seawal jam 7 pag untuk mendapatkan set eksklusif itu dan ianya habis terjual dalam masa sehari. Sebelum ini Hello Kitty Carrier dilacarkan di Singapura pada 14 November lalu dan turut habis terjual dalam sehari.

BACA: McD Malaysia Perkenal Menu Baru β€˜Oreo Cookies & Cream Pie’

Untuk pengetahuan anda, untuk mendapatkan Hello Kitty Carrier ini anda perlu membeli satu set makanan di McDonald’s terlebih dahulu dan membuat pesanan tambahan Hello Kitty Carrier yang dijual pada harga RM29.90.

Kalau dah nama pun edisi terhad, ada yang mengambil peluang untuk menjual barangan tersebut pada harga yang tinggi. Berdasarkan hasil pemerhatian di aplikasi Carousell, harga jualan semua adalah sekitar RM50 sehingga RM80.

Namun, ada yang mengejutkan ada yang mengiklankan Hello Kitty Carrier dengan harga RM500. Memang tak masuk akal. Tidak dapat dipastikan sama ada pengguna tersebut tersilap letak harga atau hanya gurauan semata-mata.

Bagi anda yang terlepas mendapatkan Hello Kitty Carrier ini, nampaknya terpaksalah membelinya dengan harga lebih tinggi.

Bagi yang tertanya-tanya mengenai Hello Kitty Carrier, anda boleh gantungkannya di dalam kereta sebagai tempat untuk meletakkan minuman.

angan lupa untuk ikuti kami diΒ FacebookΒ danΒ Instagram

Nasi Kukus Kambing Bakar Setapak Yang PowerΒ πŸ”₯