Golongan wanita dan manja memang tak dapat dipisahkan. Ada yang manja kerana ingin bergurau dengan pasangan, mahu perhatian, mahu perkara atau barang diingini tercapai atau pelbagai sebab mengapa golongan ini lebih manja berbanding golongan lelaki.

BACA: Buku Pickup Line Ciptaan Pelajar Sekolah Viral

Baru-baru ini, video mengenai seorang gadis yang merengek manja terhadap teman lelakinya kerana kelaparan dan tidak dapat makan cendol tular di laman sosial hingga terdapat video parodi yang mengajuk aksi gadis tersebut.

Gadis berkenaan dikenali sebagai Nija atau Nur Anizah Tahang, 20 tahun, mengatakan aksinya dalam video yang tular itu adalah spontan dan bukan dibuat-buat.

‚ÄúSesiapa yang kenal saya, itu memang diri saya, bukan dibuat-buat. Sedangkan bunyi guruh pun saya boleh menangis dan duduk diam-diam,” jelasnya.

Menurutnya, dia tak sangka video itu akan tular hingga ramai yang membuat parodi mengajuk perbuatannya itu di laman sosial.

Sumber dari instagram.com

Walaupun dia sedar dan melihat semua video parodi tersebut, Nija hanya berfikiran positif dan menganggap ianya sekadar hiburan.

Tambahnya, dia meminta maaf kepada orang ramai jika video itu dianggap melampau oleh orang lain. Dia tidak berniat untuk berbuat sedemikian dan tidak sengaja melakukannya.

ARTIKEL BERKAITAN:
Seiras Putera Mateen, Gadis Ini Viral
Gadis Jelita Jual Aiskrim Kini Viral

Jangan lupa untuk ikuti kami di Facebook dan Instagram

Pertama Kali Makan Unicorn Manis!!!