Pernahkah terjadi bila ke bazar, tapi lupa bawa dompet? Terkebil-kebil tengok juadah berbuka di depan mata. Tapi jika anda ingat balik, itu tahun bila agaknya? Kalau jadi lagi kejadian tinggal dompet pada zaman sekarang, rasanya tiada masalah.

Malah siap ada bazar Ramadan yang boleh bagi anda beli juadah tapi perlukan wang tunai. Awesome betul’kan? Tapi bukan dengan cara berhutang pulak ya. Ini adalah 6 lokasi bazar Ramadan yang anda boleh beli juadah yang ada di sini tanpa wang tunai.

+ Jalan Tuanku Abdul Rahman
+ Bangsar
+ Kelana Jaya
+ Taman Tun Dr Ismail
+ Seksyen 13, Shah Alam
+ Taman Universiti, Johor Bahru

Kalau nak tau, di 6 bazar yang ada dalam senarai ini, sebenarnya anda boleh gunakan aplikasi e-wallet Boost. Maksudnya, anda tak perlu bawa wang tunai pun untuk dapatkan barangan yang anda beli. Caranya, tambah nilai dulu dalam e-wallet anda. Jika tidak, memang tak dapat beli makanan jugalah.

Lain macam perasaan guna Boost ini sebab memang mudah sangat. Boleh tonton video pendek di bawah jika anda tak percaya betapa mudahnya nak gunakan aplikasi ini.

Apa yang membuatkan aplikasi Boost ini menarik sebab bila anda bayar menggunakan Boost, anda akan dapat cash-back atau pun pulangan wang semula sehingga 50%! Klik sini untuk mengetahui antara outlet yang menerima bayaran menggunakan Boost.

Dan sebab semakin ramai gunakan Boost, mereka juga nak tambah lagi kawasan jajahan di sekitar Lembah Klang, Pulau Pinang dan juga Johor Bahru.

Bukan saja boleh gunakan di bazar Ramadan saja, tapi nak beli tambah nilai telco boleh, shopping di pelbagai outlet lain dan macam-macam lagi. Jom cuba bagi yang belum pernah cuba. Nak tahu lebih lanjut lagi, boleh terjah laman web mereka – https://rtky.co/MyBoost

Jom muat turun aplikasi Boost sekarang dan dapatkan cashback yang membolehkan anda beli barang lain pula. Bukankah bijak namanya jika kita berbelanja tapi dalam masa yang sama dapat beli barangan lain pula.

Muat turun di Google Playstore dan juga iOS sekarang.