Sesungguhnya dalam kehidupan seharian kita, mesti ada kawan-kawan yang tak habis-habis bateri telefon tak pernah cukup. Kemudian asyik nak meminjam dari kita. Ha, jangan pening-pening lagi, tonyoh saja promosi gila power bank Pineng ini ke muka kawan anda.

Dengan hanya RM27, anda boleh dapatkan power bank original dengan kapasiti 5,000 mAh ini. Bolehlah 2,3 kali charge, itu pun jika bateri telefon anda berkapasiti kecil. Lebih 200 orang berikan review terbaik buat power bank ini.

Jika nak senangkan hidup, terus dapatkan kapasiti 10,000 mAh ini (hanya RM40), serius tak payah nak menyusahkan pinjam power bank orang lain. Lagi satu, dah jimat bukan? Power bank 10,000 mAh ini juga ramai juga yang berpuas hati.

Apa pun tangan di pilihan anda untuk pilih yang mana satu. Jika rasa nak dapatkan kapasiti 5,000 mAh (RM27), klik saja di sini.

Atau jika nak dapatkan kapasiti 10,000 mAh (RM40) yang sememangnya sangat membantu untuk jangka masa panjang, klik saja di sini. Yang penting, ia adalah original.