Makin ramai yang kreatif hingga bermacam-macam fesyen terkini dihasilkan untuk menarik perhatian orang dengan gaya yang unik. Ada yang nampak menarik dan tak kurang juga pelik kerana tak pernah dibuat orang seperti seluar berbentuk peha ayam goreng ini.

BACA: Kenapa Ayam Goreng Tergantung Dalam Tren Di Korea Selatan?

Seorang pengguna laman sosial Twitter, @k_kazu_magi berkongsi gambar fesyen seluar peha ayam goreng di Jepun.

Perkongsian itu mendapat 53 ribu retweet dan 64 ribu likes di laman sosial Twitter. Memang sebijik peha ayam jika dilihat dari bentuk dan warnanya.

Dia berkata gambar seluar itu dijumpai dalam satu laman web menjual pakaian online. Mesti pereka fesyen seluar ni suka makan peha ayam kemudian menjadikannya sebagai sumber inspirasi.

Sumber dari boredpanda.com

Penggunaan warna oren sangat menyerlahkan lagi gaya seluar di samping penggunaan fabrik yang kelihatan lembut dan selesa dipakai.

Potongan seluar yang besar di bahagian peha membuatkan si pemakai berasa selesa kerana tak ketat dan senang untuk pergerakan kaki.

Walaupun kelihatan agak pelik, namun ia masih kelihatan cantik untuk dipakai. Jika kena pada gayanya, seluar ayam goreng ini memang sesuai dipakai untuk keluar berjalan-jalan, membeli belah dan sebagainya.

ARTIKEL BERKAITAN:
Tak Sampai RM20 Dah Boleh Buat Ayam Goreng Cheese Ala Korea
Hairul Azreen Kongsi Cara Ayam Rangup

Jangan lupa untuk ikuti kami di Facebook dan Instagram

Ayam Goreng Cicah Cheese Lagi Sedap Dari Ayam Pasar Malam?